free website builder

Jaarlijkse APK
Bergen op Zoom

De jaarlijkse APK is een goed moment om uw auto preventief te laten nakijken. Plan uw APK op tijd en voorkom boetes.

PLAN UW APK KEURING OP TIJD

 Als u een auto in uw bezit heeft dan is het belangrijk om te weten wanneer uw auto APK goedgekeurd moet zijn. Indien uw auto APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dit wel, dan krijgt u een boete hiervoor. Daarnaast keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit als u een ongeluk krijgt met een auto die niet goedgekeurd is voor de APK. Plan dus uw APK keuring op tijd en voorkom boetes.

VOORKOM BOETES

Een verplicht nummer voor u, maar wel een goed moment om uw auto preventief te laten nakijken. Tijdens de APK komen veiligheids- en milieuaspecten van het voertuig aan bod. Na afloop van de APK krijgt uw voertuig een keuringsrapport. Hierop staat of het voertuig is goedgekeurd of afgekeurd, inclusief een overzicht van de reparatie- en afkeurpunten.

ADRES
Poortweg 2
4613 BW, Bergen op Zoom

CONTACT
0164-657505
info@s-cars.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 9:00 - 17:30 uur
Woensdag: 9:00 - 17:30 uur
Donderdag: 9:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 9:00 - 15:00 uur
Zondag: Gesloten

VOLG ONS

WAT ONZE KLANTEN VAN S-CARS VINDEN

  • Transparant overleg. Bij vragen over onderhoud altijd antwoord. Vandaag de samenwerking met S-cars bij de aanschaf van een nieuwe auto aangegaan. Gezien het om een stevig bedrag ging hebben we als gezin S-cars gevraagd ons te adviseren in de onderhandeling. Voor ons als trouwe klant was advisering geen probleem. S-cars heeft top meegedacht en uiteindelijk kwam daar een waardevolle deal voor alle partijen uit.

    SANDER KONINGS
  • Hele fijne garage! Levert vakmanschap af voor een eerlijke prijs. Echt een aanrader!

    MERIJN SITSEN
  • Super service. Ik ben snel geholpen bij spoedje voor mn APK. Heeft me zelfs opgebeld om te vragen of hij goedkope onderdeeltjes mocht vervangen.

    NICK SCHUURMAN