web templates free download

Auto onderhoud
Bergen op Zoom


Na een onderhoudsbeurt in onze werkplaats is uw auto weer in topconditie!

GROTE BEURT

De grote beurt van uw auto is een belangrijk moment. Tijdens de grote beurt worden problemen en defecten tijdig opgemerkt.

KLEINE BEURT

Jaarlijks heeft uw auto een kleine beurt nodig. Wij verversen o.a. de motorolie, vervangen het oliefilter en vullen de ruitensproeiervloeistof bij.

ZOMERCHECK

Zorg dat uw auto klaar is voor de zomer zodat u niet onverwachts stil staat. Wij controleren uw auto grondig op diverse punten.

WINTERCHECK

Goed voorbereid de winter in? Tijdens de wintercheck controleren onze monteurs uw auto op diverse wintergevoelige punten en veiligheidsaspecten

BANDENWISSEL

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht in onze garage! Plan direct online uw afspraak in en bespaar tijd.

AIRCOCHECK

Airco is onmisbaar tijdens de warme zomerdagen. Daarnaast werkt airco ideaal tegen beslagen ruiten in de winter.

ONTVANG GRATIS APK BIJ EEN GROTE EN KLEINE BEURT

EXCLUSIEVE AFLEVERING

Wist u dat uw auto een exclusieve aflevering ontvangt bij een grote en kleine beurt? Dit betekent dat uw auto van binnen en buiten wordt gereinigd. Uw auto is dus ├ęcht weer in topconditie na een onderhoudsbeurt in onze werkplaats.

ADRES
Poortweg 2
4613 BW, Bergen op Zoom

CONTACT
0164-657505
info@s-cars.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 9:00 - 17:30 uur
Woensdag: 9:00 - 17:30 uur
Donderdag: 9:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 9:00 - 15:00 uur
Zondag: Gesloten

VOLG ONS

WAT ONZE KLANTEN VAN S-CARS VINDEN

  • Transparant overleg. Bij vragen over onderhoud altijd antwoord. Vandaag de samenwerking met S-cars bij de aanschaf van een nieuwe auto aangegaan. Gezien het om een stevig bedrag ging hebben we als gezin S-cars gevraagd ons te adviseren in de onderhandeling. Voor ons als trouwe klant was advisering geen probleem. S-cars heeft top meegedacht en uiteindelijk kwam daar een waardevolle deal voor alle partijen uit.

    SANDER KONINGS
  • Hele fijne garage! Levert vakmanschap af voor een eerlijke prijs. Echt een aanrader!

    MERIJN SITSEN
  • Super service. Ik ben snel geholpen bij spoedje voor mn APK. Heeft me zelfs opgebeld om te vragen of hij goedkope onderdeeltjes mocht vervangen.

    NICK SCHUURMAN