website creation software

Ons aanbod


Toch benieuwd waarvoor je precies bij ons terecht kunt?
Laat het allereerst duidelijk zijn dat u bij ons terecht kunt met iedere vraag die u maar te binnen schiet omtrent uw auto. Wij denken graag met u mee!

OCCASIONS

Occasion kopen of verkopen? Wij hebben een ruim aanbod aan occasions op voorraad met garantie. Heeft u specifieke wensen? Vraag een offerte op maat aan.

SCHADEHERSTEL

Heeft uw auto een kras, deuk of een andere autoschade opgelopen? Bij autobedrijf S-Cars in Bergen op Zoom kunt u terecht voor snel en vakkundig schadeherstel.

JAARLIJKSE APK

Tijdens de APK komen
veiligheids- en milieuaspecten van het voertuig aan bod. Na afloop van de APK krijgt uw voertuig een keuringsrapport.

AUTO ONDERHOUD

Van olie verversen tot remvloeistof bijvullen en van remschijven vervangen tot wielen balanceren. Na een beurt in onze werkplaats is uw auto weer in topconditie!

AUTO REPARATIE

Heeft uw auto reparatie nodig? Wij helpen u snel weer op weg tegen een eerlijke prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze garage in Bergen op Zoom.

CHIP-TUNING

FRST is gespecialiseerd in het optimaliseren van de motormanagement software voor verbetering van de prestaties van benzine- en dieselvoertuigen.


DSG-TUNING

DSG/S-tronic tuning houdt in dat je de software aanpast, waardoor de bak andere schakelmomenten kiest en de moter alerter reageert. Het aanpassen van de DSG software zorgt naast meer comfort ook voor minder slijtage.

VELGBESCHERMERS

Velgrand-beschadigingen zijn vanaf nu verleden tijd! Deze speciale kunststof sierranden voor uw lichtmetalen velgen bieden bescherming en geven een sportieve uitstraling.

PRODUCTEN

Wij bieden ook makkelijk te gebruiken producten voor zowel het ex- als interieur van uw auto aan.

ADRES
Poortweg 2
4613 BW, Bergen op Zoom

CONTACT
0164-657505
info@s-cars.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 9:00 - 17:30 uur
Woensdag: 9:00 - 17:30 uur
Donderdag: 9:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 9:00 - 15:00 uur
Zondag: Gesloten

VOLG ONS

WAT ONZE KLANTEN VAN S-CARS VINDEN

  • Transparant overleg. Bij vragen over onderhoud altijd antwoord. Vandaag de samenwerking met S-cars bij de aanschaf van een nieuwe auto aangegaan. Gezien het om een stevig bedrag ging hebben we als gezin S-cars gevraagd ons te adviseren in de onderhandeling. Voor ons als trouwe klant was advisering geen probleem. S-cars heeft top meegedacht en uiteindelijk kwam daar een waardevolle deal voor alle partijen uit.

    SANDER KONINGS
  • Hele fijne garage! Levert vakmanschap af voor een eerlijke prijs. Echt een aanrader!

    MERIJN SITSEN
  • Super service. Ik ben snel geholpen bij spoedje voor mn APK. Heeft me zelfs opgebeld om te vragen of hij goedkope onderdeeltjes mocht vervangen.

    NICK SCHUURMAN