software to create website

ONS AANBOD 

Toch benieuwd waarvoor je precies bij ons terecht kunt? Laat het allereerst duidelijk zijn dat u bij ons terecht kunt met iedere vraag die u maar te binnen schiet omtrent uw auto. We denken graag met u mee!

QUICK SERVICE


Lampje kapot? Een controle lampje zichtbaar op uw dashboard of een litertje olie nodig? Speciaal voor de snelle klusjes hebben wij een Quick-service. In de tijd dat u een kopje koffie drinkt, maken wij uw auto weer gereed.

JAARLIJKSE APK


Een verplicht nummer voor u, maar wel een goed moment om uw auto preventief te laten nakijken. Tijdens de APK komen veiligheids- en milieuaspecten van het voertuig aan bod. Na afloop van de APK krijgt uw voertuig een keuringsrapport. Hierop staat of het voertuig is goedgekeurd of afgekeurd, inclusief een overzicht van de reparatie- en afkeurpunten.

KLEINE EN GROTE BEURTEN

Van olie verversen tot remvloeistof bijvullen en van remschijven vervangen tot wielen balanceren. Na een beurt in onze werkplaats is uw auto weer in topconditie! Voor kleine en grote reparaties bent u van harte welkom. We kijken graag samen met u naar hetgeen wat nodig is en in goed overleg zullen we stappen maken. We hebben de kennis en apparatuur in huis!

AIRCONDITIONING CONTROLEREN & BIJVULLEN

Als u het zomers koel wilt houden in uw auto, is het zaak dat u uw airco periodiek laat checken. Wij hebben hiervoor speciale apparatuur, waarmee we meteen de aircovloeistof kunnen bijvullen.

BANDEN SERVICE


Banden zijn één van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Ze zijn het contactpunt met de weg en daarmee voor een groot deel verantwoordelijk voor de wegligging van uw auto en uw veiligheid. Daarom is het van belang de montage en controle van uw banden te laten doen bij een bandenspecialist. S-Cars is het juiste adres voor de aankoop, montage en controle van uw banden. U kunt bij ons altijd terecht voor een vakkundig advies. 

CHIP-TUNING

FRST is gespecialiseerd in het optimaliseren van de motormanagement software voor verbetering van de prestaties van benzine- en dieselvoertuigen.

Daarbij hoort het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit producten om u het ultieme rijplezier te laten ervaren. 'Performance without compromise' is onze missie.

DSG-TUNING

DSG/S-tronic tuning houdt in dat je de software aanpast, waardoor de bak andere schakelmomenten kiest en de moter alerter reageert. Het aanpassen van de DSG software zorgt naast meer comfort ook voor minder slijtage.

VELGRANDBESCHERMERS

Velgrand-beschadigingen zijn vanaf nu verleden tijd!

Deze speciale kunststof sierranden voor uw lichtmetalen velgen bieden bescherming en geven een sportieve uitstraling.

De velgenrandbeschermers zijn verkrijgbaar in twee modellen: Rond en L- vormig, waardoor ze op vrijwel iedere velg passen. Ze zijn geschikt voor velgen tot 22" en leverbaar in de kleuren rood, zwart en zilver.

SCHOONMAAK PRODUCTEN

Wij bieden ook makkelijk te gebruiken producten voor zowel het ex- als interieur van uw auto aan: 
- Clearview
- Body oil
- Deepcleanser
- Bodylotion
- Blackpearl
- Blackbeauty
- Wampoo

CONTACT - PLAN EEN AFSPRAAK!

Bedankt voor het bericht! We nemen zsm contact met u op.

ADRES
Poortweg 6, 4613 BW, Bergen op Zoom

CONTACT
0164-657505
info@s-cars.nl

OPENINGSTIJDEN
Ma 8:30 t/m 17:30
Di 8:30 t/m 17:30
Wo 8:30 t/m 17:30
Do 8:30 t/m 17:30
Vr 8:30 t/m 17:30
Za 9:00 t/m 14:00